För EXAKT ett år sedan

 
 
...hade jag precis kommit hem från Skåne. Ystad, närmare bestämt. Och bloggade om en underbar blomsterplockningspromenad vi gjort med vännernas hund. Då var det fint väder, fast kallt. Undrar om vi i år får lika varmt och fint som vi sedan fick förra sommaren?
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Tyvärr är jag en av dem som vuxit upp med negerbollar, ser absolut inget illa ment med det ordet :) Därav tog jag med båda orden :)
Ja brödet består av ost, mandelmjöl ägg och bakpulver :)

Svar: Att man vuxit upp med ett ord är på inga sätt en anledning att fortsätta använda det. Vi har vuxit upp med nervärderande, kränkande namn för romer, homosexuella och andra minoriteter, men nu vet vi bättre. N-ordet är oerhört kränkande och nedvärderande och har obehagliga och hemska konnotationer. Det är så onödigt att kalla det för det "bara för att man alltid gjort det". N-ordet är ett föråldrat, förolämpande ord och även om man själv tycker att det är neutralt känner många afrosvenskar sig kränkta och då tycker jag att det är oerhört onödigt att säga det. Det är en fråga om respekt och mänskliga rättigheter för mig.
Vad, gott, man kanske ska prova. Jag undrar bara om det blir lite väl onyttigt för oss som i övrigt inte kör LCHF... Fast man kan ju unna sig! :) Tack för tipset!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-06-27 @ 18:23:10
URL: http://saaraaaa.blogg.se
Postat av: Caroline

Vill bara titta in och säga förlåt. Förlåt att jag är så sjukt dålig på att kommentera, men jag tittar ändå in här varje dag... Hoppas iaf på sommaren kommer snart tillsammans med värmen, även om jag åker till Thailand nästa vecka!
Kram C

Svar: Haha, ingen fara! Fast visst är det roligare med kommentarer och feedback! :) Vad härligt med Thailand!!! Hoppas vi får se bilder i bloggen. Jag lever fortfarande gott på bilderna från din förra semester! :) Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-06-27 @ 22:57:55
URL: http://prinsessanspraliner.blogspot.com
Postat av: angelica

Åh, ska du åka dit snart? :) " - Hej, från en avundsjuk (läs grön - av - avund - tjej! "
Jag tycker snart att det är dags för brygghäng, jordgubbar och lite rosé, snarast möjligt. (vi drar till Finland 7 juli. Blir börta en vecka, sen är det jöbb jöbb jöbb.) :) KRAM

Svar: Jag ska dit i Augusti. Kanske blir det en tripp innan också! :) Men du, jag svarade på denna kommentar i din blogg, men det verka inte funka... Fastnar det som spam hos dig eller får du dem inte? Jag har provat både via mobilen och dator, tror jag.... Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-06-28 @ 06:49:20
URL: http://angeliqe.blogg.se
Postat av: Anonym

Fin blogg!
kram

Svar: Tack så mycket!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-06-28 @ 10:09:53
URL: http://www.deniceohs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0