Att se saker



Sedan jag kom till Bergslagen har jag varit mycket mer medveten om världen runt omkring mig. Jag stannar upp och ser saker (till många i min närhets förtret vill jag ofta också stanna och fota det jag ser). Jag hoppas att denna egenskap stannar hos mig nu. Att jag inte låter stress och vardag ta över så att jag missar syner som den ovan. En sådan vacker himmel. När jag pluggade i Lund gav en kursare mig ett råd. Han tyckte att jag var för stressad (redan då, alltså) och tyckte att jag skulle börja gå dit jag skulle, så att jag kunde supa in omgivningarna. Detta skulle minska min stressnivå och göra att jag uppskattade världen omkring mig. Jag försökte, men någonstans på vägen från då till nu tappade jag det lite grann. Nu ska jag fokusera på det igen. Man vill ju inte missa något, ju. Eller stressa ihjäl sig.


Kommentarer
Postat av: Anna

Underbar bild!

2012-06-12 @ 09:55:37
URL: http://nanniss.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Det låter så lätt, men ack så svårt det är. Dock är det någonting vi alla skulle behöva bli bättre på - att bara stanna upp, vara en liten stund och framförallt njuta. Men övning ger färdighet och medvetenhet är det första steget!

Kram

2012-06-12 @ 10:07:27
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Sofia

Du har så rätt, och det är VIKTIGT att stanna upp och bara vara ibland. Men vi glömmer det allt för ofta i vår konstiga värld.

Ta hand om dig!

2012-06-12 @ 21:36:57
URL: http://withsofia.wordpress.com
Postat av: Jenny

Vilka kloka läsare jag har! :)

2012-06-12 @ 22:15:39
URL: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0