Petit samedi







Lilllördag. Jag bjöd över Sparris och Sandra på mitt-i-veckan-middag. Semifriterad feta med aroniasylt och sojarostad mandel- och hasselnötscrisp och en gammal hederlig hemgjord fiskgratäng, fick det bli. Mörk choklad, överblivna marsipantomtar och research för resor till dessert. I mitten av mars vill vi åka någonstans. Svårt när någon vill ha surfing, en annan äventyr och en tredje avslappning, sol och bad (läs: undertecknad). Lägg till att det inte ska vara för långt att flyga och inte alltför dyrt. Ändå diskuterades allt från Australien, Brasilien och Cuba till Armenien, Marocko och Sri Lanka. Blandad kompott. Vi får se var vi hamnar... Det var i alla fall en trevlig kväll och ett perfekt sätt att få lite lyx och samkväv mitt i vardagsveckan.


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Vilken lyxig mitt-i-veckan-kväll! Härligt att träffas över en god bit mat och låta resefantasierna flöda fritt. Jag vill också åka iväg snart, frågan är bara vart...

Kram

2012-01-12 @ 08:16:26
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Lisa

Later jatteharligt!



Om ni planerar resa i mars sa kravs val en del flygtid om ni vill vara sakra pa sol och bad. Flyger inte Norwegian direkt till Dubai fran Stockholm? Dar i krokarna lar det val vara varmt i alla fall. Vi funderade pa det ett tag men var tvugna att inse att det inte skulle funka i ar, tyvarr.



Kram kram

2012-01-12 @ 13:05:28
URL: http://parislisa.blogg.se/
Postat av: Miss Marie

Bland det bästa med resor är ju att få planera och spåna hejvilt! :)



Du har fått en award inne hos mig!

2012-01-12 @ 14:29:31
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0