Samedi



Hemlagat indiskt och finalen av På Spåret. Jag gillar verkligen Haagarna. Speciellt Erik. Han verkar så mysig. Jag gillar också indiskt. Nästa helg planeras en "asiatisk afton" på annan ort där indiskt kommer att vara en av influenserna. Undertecknad kommer att vara kökschef.



En promenad i snön. Den börjar töa nu. Är våren här eller är det bara en varmknäpp? Jag är i alla fall glad att jag införskaffade ett par gummistövlar när jag var i England i somras. Torra och varma fötter är glada fötter. Och en glad Jenny Lina Carlsdotter.



Sedan pratade jag med min underbara vän vinproducenten. I TRE timmar. Hon hade just varit i södra Italien på jobbresa och vi hade mycket att avhandla. Det är så synd att vi är så långt i från varandra. Men som tur är finns det ju telefoner. Jag MÅSTE skaffa Skype igen. Note to self. Sedan kollade jag på två avsnitt av House där dr House förhördes inför disciplinnämnden. Jag tyckte att det var extra spännande då pappa Carl arbetar med sådana frågor. Och för att det hände väldigt spännande saker i avsnitten. Jag gjorde världens godaste dessert också, men mer om det sen. Sedan gick jag och sov (ELVA timmar igen!). Och det var min lördag. Hur var er?


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Slappa helgmorgnar utan måsten är det allra bästa!

Hoppas att du får en fortsatt fin söndag!

Kram

2012-02-19 @ 12:37:26
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: pilla

Vad god den indiska maten såg ut!

2012-02-19 @ 14:40:45
URL: http://pernillabredolt.blogspot.com
Postat av: Pralin från matmedmera

Det gott med indiskt och hemlagat...

2012-02-19 @ 17:38:35
URL: http://www.matmedmera.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0