Vem kunde tro att kålrot var en sådan delikatess?
Ännu en dag, ännu en julfest. Jag älskart! Något annat jag älskar är att det börjar komma mer och mer vegetariskt på julborden. Vad sägs som knaprig ungsrostad kålrot (skitgott!), grönkålspaj (mums!), pepparrotscheesecake (godast igår) och glöggkokt rödkål (mumsigare än det låter)? Mer sådant! Vad som också uppskattades var att de på gårdagens julbord hade delat upp kött, fisk och vegetariskt på olika bord. Fräshare, men framförallt superenkelt för mig som bara kunde hoppa över ett bord. Och så desserterna. Jag älskar desserter. Gårdagens favorit: mjuk pepparkaka med creme cheese-frosting och lingon. Mums! Ja jösses, vad jag älskar mat!
Kommentarer
Postat av: Ellinor
Amen. Mer vegetarisk (jul)mat åt folket! Kålrot är verkligen en delikatess, älskar det. Grönkålspaj blir en av nyheterna på julbordet i år ;)
Svar:
Jenny Lina Carlsdotter
Postat av: Alexandra
Jag önskar mig mer fransk vegetarisk mat genomgående!
Hjälp vad trist det är! Det finns INGENTING! Jag fick en "specialare" senast vi var ute på affärslunch: brungrå sörja med beige sås!
Man blir så glad då! :o(
Postat av: Alexandra
Jag önskar mig mer fransk vegetarisk mat genomgående!
Hjälp vad trist det är! Det finns INGENTING! Jag fick en "specialare" senast vi var ute på affärslunch: brungrå sörja med beige sås!
Man blir så glad då! :o(
Svar:
Jenny Lina Carlsdotter
Postat av: Link
Ser verkligen underbart gott ut! Är du vegetarian nu eller vad gäller? Bra att veta inför annandagen! Kram, Linde
Svar:
Jenny Lina Carlsdotter
Trackback