Lussemys och missbruk

 
I går hade jag en het lussedejt med Anna och Sue Ellen. Det var precis lika mysigt som det ser ut. Hon bjöd på hemmabakade lussekatter och pepparkakor (goooda!) och jag bjöd på julmust och gigantiska skumtomtar. Sue Ellen bjöd på sitt som alltid ljuvliga söta själv, som igår av någon anledning fick mig att skratta hysteriskt så fort hon typ rörde på sig. Jag skyller på sömnbrist på grund av systerlyssnande till Musikhjälpen. I går hände det för övrigt. Det som kan hända när man först och främst varken njutit av socker eller gluten sedan juli, och sedan toppat det med en maginfektion och 6 tappade pannor. Jag tog en överdos. En julöverdos. Jag tryckte i mig hela FYRA lussebullar/katter - varav en GIGANTISK och en dränkt i strösocker (!) - och kanske hundra miljoner pepparkakor. Så några skumtomtar på det. Jag är ju så HUNGRIG och SUGEN. Men ni kan ju gissa hur jag mådde. Nu är jag rädd att detta tydliga missbruk är en inkörsport för tynge missbruk som knäck, mozartkulor, marsipangrisar och rocky road. Men idag är det fredag och inte lucia så då låter vi bli lussekatterna. Trevligt veckoslut!
 

Kommentarer
Postat av: Angus

Tack för igår!!! :) mysigt vi ser ut att ha det! :)

2012-12-14 @ 06:45:59
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Angus

... Ha det hemma alltså. Vi har det alltid mysigt ( du och jag ) trevlig helg!!!

Svar: Det har vi ju! men ni HAR det mysigt hos er. Jätte! Annars skulle jag inte fundera på att flytta in hos Ellen i hennes säng! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2012-12-14 @ 06:46:58
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Hanna Karlsson

Vad mysigt!

Svar: Ja!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-12-14 @ 07:18:50
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Jag vet att det är en sjukt dålig ursäkt, men jag tänker ändå fortsätta att använda mig av den; det är bara jul en gång om året!

Häromkvällen när jag bakade pepparkakor frossade jag i både pepparkaksdeg och färdiggräddade peppisar till magen stod åt alla håll. Det var dock värt krämporna som följde. Det handlar om en kväll per år...

Hoppas du får en fin fredag!

Svar: Haha, nej det är inte dåligt, det tycker jag vi kör på! Kram och ha en underbar helg!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-12-14 @ 08:33:34
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0