Gårdagens breda leende

 
...stod mina vänner vinimportörerna för. När jag kom hem väntade ett paket  (eller ja, en avi) på mig. I paketet (som var en grattis-på-födelsedagen-i-efterskott-present) låg det en kylskåpsmagnet (som de vet att jag har önskat mig) från min gamla hemstad London där de nyligen har semestrat, samt kaffe från Twinings of London. 2013 möter jag och vännen våren i London, är det tänkt. En fin present som påminde om vad som komma skall (och vad som redan har hänt en gång). Tack, hoppas ni har det bra där nere på kontinenten!
 

Kommentarer
Postat av: Carolin

Roligt att det kom fram till slut. Jag ser alltid saker som får mig att tänka på dig, var jag än är. En restaurang, en fin plats/en ful plats, någonting jag vet att vi båda hade skrattat flera minuter till... jag du förstår, såklart.
Här är det härligt att vara. Vi kör också på fullt ös, sista dagen. Och det kommer bli någon mer jobbdag i mellandagarna. Det knasiga här är att det är kallare inomhus än utomhus. Så idag åt vi lunch utomhus till det började störtregna...

Kramar från kontinenten.

Svar: Detsamma här vännen. Sådant händer hela tiden! Härligt med britterna. Hoppas ni kan umgås och vila lite, ni med. Jag önskar dig en underbar jul! Puss och kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-12-21 @ 18:10:25
Postat av: Angus

Det är via posten det händer! jag fick oxå en fin gåva igår

Svar: Ja, visst är det härligt?
Jenny Lina Carlsdotter

2012-12-21 @ 18:37:37
URL: http://angusfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0