Organic Green Café

 
Jag äter - trots att jag inte äter kött - mycket sällan på vegetariska restauranger. Kanske för att inte så många av mina vänner är vegetarianer. Kanske för att det inte finns så många vegoställen runt om i Stockholm. I London kryllar det ju av dem, det kommer jag ihåg att jag gillade när jag bodde där. Men igår tog jag tillfället i akt när jag var hos en vän som bor mitt emot en vego- och hälsorestaurang. Ekologiska, vegetariska eller om man så vill veganska råvaror. Jag och min vän vinimportören åt en jättegod soppa på blomkål, fänkål och kokosmjölk. Till det fick vi en god sallad med råkost och ett ljuvligt, sött äpple. Personalen var jättetrevlig och tillmötesgående och serverade vatten vid borden. Vatten som de renat från metaller och andra orenheter genom ett filter i köket. Tips om ni har vägarna förbi Vasastan.
 
Organic Green Café, Rehnsgatan 24, Stockholm, 08-612 74 84
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Det låter verkligen som någonting för mig. Håller med om att det är svårt att hitta bra vegetariska restauranger då man vill gå ut och äta. Menyalternativen på befintliga restauranger brukar dessutom vara under all kritik...Tack för tipset!
Kram

Svar: Ja, på vanliga restauranger finns det ju ibland inte ens vegetariska alternativ. Jag som äter fisk och skaldjur har det ju lättare...
Jenny Lina Carlsdotter

2012-08-18 @ 17:37:39
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Anna

Men där bor ju vi?!

Svar: Hihi snart ses vi!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-08-18 @ 17:54:49
Postat av: Miss Marie

Jösses vad gott det där ser ut! Mums!

Svar: Ja det var verkligen gudomligt! Nu har jag fått en massa soppinspo till hösten. Vännen jag var med berättade om sitt kikärtsopprecept som jag måste prova. Vi får se om det kommer upp här... :)
Jenny Lina Carlsdotter

2012-08-18 @ 22:33:47
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Mia

Nämen Jenny vad jobbigt, äter du inte kött du heller? Vad ska jag då laga den dagen jag bjuder hem dig? :)

För övrigt hur härligt måste det inte vara att ha en vän som är vinimportör. Hur blir man det?

Svar: Jobbigt? Neeej! Jag äter fö fisk, så det kan du ju få bjuda på då... :)
Man är sommelier eller bara väldigt intresserad av vin, ett ekonomiskt sinne och rätta kontakter, tror jag! :) Jag har bloggat om deras viner och företag innan, vet jag. :)
Jenny Lina Carlsdotter

2012-08-18 @ 22:47:30
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0