Fredagskänslan



Det är en speciell känsla på fredagar. Hur trött man än har varit under torsdagen fylls man när klockan ringer med en extra energiboost. Man vet att man har helgen framför sig. Sovmorgon, långfrukost, kontorsstresslöst.  Folk tar lite extra lång lunch, har extra lång stubin på möten och går gärna lite tidigare på eftermiddagen. Vissa fredagar kan nästan vara lite uppsluppna. Denna fredag blir extra festlig av en annalkande weekendresa till nära och kära i Bergslagen och en "extern lunch" (som mina revisionsbyråvänner kallar lunch med folk utanför den egna arbetsplatsen - och jag finner otroligt lustigt) med Patrik. Lite snack om Rättegången, religion, politik, coca cola och andra viktigheter över en fisksoppa och en capricciosa på Ciao Ciao Grande förgyllde verkligen veckans sista arbetsdag. Nu: arkivering! Wiieee.


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Här är det alltid sjukt mycket att göra på fredagar så någon lugn och härlig fredagsstämning blir det sällan. Fördelen är dock att dagen går fort ;)

I kväll blir det inflyttningsfest hos en kompis, vilket skall bli trevligt! Med tanke på minussaldot på sömnkontot denna vecka tror jag dock inte att det blir så sent, men vi får väl se...

Kram

2012-04-20 @ 15:44:26
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Anna

Mumma!!!

2012-04-20 @ 19:01:56
URL: http://nanniss.blogspot.com
Postat av: Lotta

Alltså fredagskänslan är ju så bra att man vill inte vara utan den för allt i världen!



Gillar er version idag ;)



Kram!

2012-04-21 @ 02:54:04
URL: http://Charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: Sofia

Men oj, den där soppan ser himmelsk ut!

2012-04-21 @ 10:11:27
URL: http://www.intheheadofs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0