Otippat!



Undertecknad är mycket förtjust i spontana infall och roliga överraskningar. För nästan exakt år sedan fann jag mig plötsligt mitt i O-ringen. Denna gång var det mycket otippat kanot-SM:s tur. Mitt i centrala Örebro. Roligt, otippat och uppskattat. På semestern planerar jag att plötsligt finna mig i en massa otippade, oväntade, roliga situationer. Gärna sportrelaterat, då med. Eller musikorienterat. Eller True Blood-orienterat, kanske? Otippat, none the less. Bring it on!


Kommentarer
Postat av: Miss Marie

Kanot-SM?! Ja, antar att dom måste få vara nånstans också!:)

2011-08-03 @ 08:59:05
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Sara

Hej!



Jag hittade in till dig när jag sökte på mänskliga rättigheter. Det är nämligen så att jag frekvent söker information om huruvida personer som pluggat mänskliga rättigheter klarat sig efter studierna. Detta eftersom jag själv kommit in på ett kandidatprogram i MR till hösten.



Jag har dock inte lyckats greppa vad det är du läst och ytterst intresserad av att veta det och vad du lyckats göra efter.



Du får gärna maila till mig eller skicka ett svar i min blogg. Vore ytterst tacksam.



Tack på förhand!

Varma hälsningar

Sara

2011-08-03 @ 14:41:46
URL: http://sawiz.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Hej! Lustigt nog undrar jag samma sak som ovanstående. Är också i färd med att söka till kandidatprogrammet för mänskliga rättigheter, men skulle gärna vilja veta var du läste, hur du upplevde studierna.

Samt hur arbetssituationen var när du kom ut - både för dig och för ev studiekamrater. Det hade betytt jätte mycket för mig om du tog dig några minuter och svarade på detta! Tack på förhand!

/Cecilia

2011-08-21 @ 19:14:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0