Neerings

De som känner mig, eller följer min blogg för den delen (här eller här, till exempel) , vet att jag hyser en näst intill onaturlig kärlek för semlor. Den viktigaste delen av en semla är ju som alla riktiga semlekonnässörer vet mandelmassa. Och mandelmassa är ju tillsammans med florsocker de två ingredienserna i marsipan. Som jag således också älskar. På helgens mässa fick jag tag på dessa små rackare från Neerings i Grythyttan. Jag vet inte vad det är med minatyrer, men jag är snudd på onaturligt svag för allt i miniatyrformat också. Dessa är gjorda helt i marsipan. Ja, som ni förstår kan jag inte hålla tillbaka när något rycker i både marsipan - OCH miniatyrnerven på samma gång. De fick följa med hem. Och ska inmundigas i TV-soffan redan i afton.






Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag såg din kommentar på Sofis blogg om att du betalar ca 800 kronor för en hudkräm, på http://www.jerseybeautycompany.co.uk/ borde du kunna hitta den billigare, själv beställer jag alltid därifrån :) Tar lite lång tid med frakten, runt 3 veckor, men priset är bra!

2010-11-17 @ 21:07:41
Postat av: Jenny

Tack, vad gullig du är! Ska kolla in A.S.A.P! Kram kram!

2010-11-17 @ 21:54:19
URL: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Mysig blogg du har.

Kolla gärna in min nya modeblogg " Madelenes Fashion" på madelenewestlund.blogg.se



Ha en bra kväll!

2010-11-17 @ 22:07:28
URL: http://madelenewestlund.blogg.se/
Postat av: Ferferi i Göteborg

Men duuuu! Gör inte så här mot mina sötsugna smaklökar! Miniatyr är precis vad jag hade behövt, tycker de där rackarns dammsugarna blir så mastiga annars. MUMS så goda de såg ut.

2010-11-17 @ 22:28:48
URL: http://blogg.veckorevyn.com/ferferi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0