Dekadensen flödar...

...i den franska huvudstaden. Det senaste dygnet har enbart bestått av mat, dryck och shopping. Ja, och så lite goda vänner, skratt och dans också då. Vi började med en lunch på vackra, underbara Le Contrescarpe i femte. Det skrattades, pratades snusk och åts för fulla muggar.













Det vandrades sedan genom Paris i sakta mak, det införskaffades yogurtglass och det latades i solen på Place des Vosges.










Sedan gick solen ner och vi införskaffade underbar sushi, vin och andra läckerheter och begav oss till Ile de la Cité för att insupa den franska sommarluften och Paris underbara kvällsatmosfär.





















Vid etthugget fick vi nog av badande fyllon, tonåringar och mygg och begav oss hem för att byta om. Vidare till en klubb i mina nya hoods där det dansades och dracks som om det inte fanns någon morgondag.









Lördagen inleddes efter lite klagande över huvudvärk och vätskebrist på La Place på Place Carmbronne där det intogs lunch.







Den fortsatte sedan med shopping och drinkar i Montmartre med Sarah. Det andra dygnet av tung dekadens fortsätter med italiensk middag, fransk dessert och filmmys. DET är Jenny Lina Carlsdotters Paris, det! Familjen, är ni redo?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0