Kolmården

Det var tjugiofyra år sedan jag var på Kolmården. Vilket betyder att jag inte har speciellt många minnen från parken. Så det var riktigt roligt att få komma dit igen, faktiskt. Trots att jag kvällen innan hade varit på Kräftis 2010 och sedan dragit mig upp i ottan för att sätta mig i bilen.













Vi var på Kolmården för att fira mormor som precis fyllt 91 (!). Hon älskar djur. Det gör även resten av familjen. Många av oss zappar in Animal Planet när det är dags för soffliggande. Vi fick dessutom VIP-behandling på Kolmården. Vi fick bland annat åka in till lejonen i safariparken och träffa dem på nära håll och vi fick även åka hem till elefanterna och hälsa på dem på nära håll. KUL!























Safariparken var förresten väldans trevlig alltså. Att få se djur så nära är faktiskt fantastiskt. Även om jag håller helt på linbanan de håller på att bygga så att djuren slipper avgaser och störiga människor som inte respekterar dem. Men att se en björn nästan stryka sig mot bilen, att om man ville skulle kunna sträcka ut en hand och klappa en giraff och att få bilen lite hackad på av en struts gör ju att hela djurupplevelsen blir lite mer spännande, det får jag ändå säga.








Kommentarer
Postat av: Helena

Håller med dig, det är askul på kolmården, jag och T var ju där för några år sedan! Höll dock på att få soppatorsk i safariparken! Det hade varit nåt va! Puss

2010-08-24 @ 18:21:49
URL: http://tradgardsgatan21.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0